|
firma Skorpion |
| Autor |
Wiadomość |
matilda
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 284 Skąd: St. Helier obecnie
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 11:03 am firma Skorpion
|
|
|
witam, nie moge znalezc do nich kontaktu na Forum... Help! dzieki... |
|
|
|
 |
|
|
Maniek
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 2:16 pm skorpion
|
|
|
| tel.07700348599 pozdrawiam |
|
|
|
 |
matilda
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 284 Skąd: St. Helier obecnie
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 3:47 pm
|
|
|
Dzieki, dzwonilam... chyba dni mi nie beda odpowiadac |
|
|
|
 |
|
|
bania
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 11:22 am Skorpion-porazka
|
|
|
zupełnie nieprofesjonalni. Przewożą jak bydło ludzi,najważniejsze żeby zarobić...
Nieprzygotowani zupełnie wybierając się w tak daleka podróż. Niby tak doswiadczeni kierowcy a nie wiedza,ze na drodze wszystko się może zdarzyć.
Jedyne czym kusza ludzi to odbieranie i odwożenie pod wskazany adres. |
|
|
|
 |
madziana
|
Wysłany: Wto Lis 16, 2010 9:36 pm przewoznicy czy nieudacznicy?
|
|
|
| Przestrzegam wszystkich przed firmą Skorpion, gdy miałam jechać obiecywano mi, że w jednym busie jadą dzieci, w drugim palacze, a w trzecim pozostali - owszem był jeden bus, w którym kierowca palił i pozwalał palić innym - kierowca jechał jak wariat bo chciał nam pokazać jak to szybko jeździ - wcześniej jeździłam z firmą Kormoran i wcale nie jechałam dłużej. |
|
|
|
 |
johny
|
Wysłany: Sro Lis 17, 2010 10:59 am zawiedziony i zbulwersowany :(:(
|
|
|
Jestem zawiedziony i zbulwersowany firmą Skorpion. Kierowca przyjął pieniądze za przejazd. W St.Malo okazało się, że to była opłata tylko za przejazd nie miałem biletu promowego zarezerwowanego i całą noc koczowałem pod promownią :( |
|
|
|
 |
|
|
tojmiasto1981
precz z recesją
|
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 10:36 pm
|
|
|
Wszyscy tylko narzekaja na scorpiona, a czy palenie jest legalne w autobusie?
Noga sie im w koncu poslizgnie i ktos madry do sadu z nimi pojdzie. To nie bede ja bo nie korzystam z uslug scorpiona |
|
|
|
 |
pasazer13
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 2:01 pm
|
|
|
| witam.mialem przyjemnosc korzystac z ich uslug.hmm.panTomasz T.delikatnie mówiac liczy na szybki zarobek.wiem to oczywiste ffirma ma przynosic zyski,ale jesli traktowanie pasazerow bedzie takie jakie jest to bez urazy panie .TOMKU ale marnie to widze.jego zalozenia sa takie.samochod zaladowany na ful.niewaznne gdzie byle duzochamskie odzywki.z tego co slyszalem samochody wynajmuje od innej firmy.kierowcy ok moim zdaniem profesjonalni.potrafia szybkoi zwiezle wytlumaczyci powiedziec gdzie i o ktorej godzinie bedziemy..mialem okazje widziec czasami ich zaklopotanie kiedy pan tworek czasami przesadza z textami.chlopaki mAJA wylatane za kierownica setki tysiecy godzin z tego co wiem.smigaja na hiszpanie a wiec texty typu nieprofesjonalni to chyba zly adres.zreszta korzystalem z tej firmy dwa razy. trafilem na tego samego kierowce.ktorego zreszta pozdrawiam.PAWEŁ .gachowiec w karzdym calu.pozdrawiam fiirme i mam nadzieje na poprawe w przyszlym roku.PANIE TWOREK przemysl pan to wszystko.ludziee to nie zwierzeta. |
|
|
|
 |
jola////
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 2:47 pm
|
|
|
WITAM wszystkich.zgadzam sie z moim przedmówcą.mialam okazje jechac do polski z firmą skorpion.nie wiem jak jest w inny ch firmach,jedyne co moge powiedziec to to ze są w miare punktualni odebrali mnie z pod domu.grzecznie usadowili .atmosfera jest ok.kierowcy mili siedzialam z przodu a wiec mialam na bierząco zdawane relacje gdzie jestesmy gdzie sie zatrzymamy na jak dlugo itp.ps.dziekuje p.PAWLOWI iSEBASTIANOWI za cierpliwosc:)jednak kiedy dobilismy do wyspy czar prysł w momencie pojawienia sie pana Tworka.ukme to tak.PALCIC ZA DROGE I WYP....tagk to odebralam i nie tylko ja.
[ Dodano: Sro Gru 01, 2010 2:51 pm ]
przepraszam za literowki.....ale szlag mnie trafia .jesli tak sie traktuje pasazera,ktory cche tylko spokojnie dojechac zaplacic i uslyszec chociaz slowo od wlasciciela.dziekuje i zapraszam ponownie....apropo...tez uslyszalam wlasnie od pana kierowcy ze nie ma nic wspolnego z firmą skorpion ..sa tylko wynajmowani przes skorpiona.to znaczy ze oni nie maja wlasnych samochodow?????hmmmm |
|
|
|
 |
|
|
Gary.B
Wiek: 33 Dołączył: 01 Gru 2010 Posty: 2 Skąd: podkarpacki
|
Wysłany: Sro Gru 01, 2010 5:56 pm
|
|
|
Zgadzam sie! mnie tez trafia....mialem okazie poznac tych niby kierowcow!!!
Znam wlascicieli Ona ok babka! ale niestety maz i jego pracownicy to porazka!!!
Nie polecam nikomu firmy o ile mozna ja tak nazwac skorpion. |
_________________ Gary.B |
|
|
|
 |
jola////
|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 7:49 am
|
|
|
| Gary.B to dobrze ze ktos potwierdza moją opinie.jednakjak widzisz ja mam zastrzezenia tylko do pana T.natomiast kierowcy nic mi nie zawinili.mozliwe ze jezdzi tam wielu kierowcow ,nie wiem.natomiast pan PAWEL I SEBASTIAM SA FACETAMI NA POZIOMIE.MILYMI I KULTURALNYMI.ZOBACZYMY CZY KTOS POTWIERDZI MOJA OPINIE.POZDRAWIAM |
|
|
|
 |
Gary.B
Wiek: 33 Dołączył: 01 Gru 2010 Posty: 2 Skąd: podkarpacki
|
Wysłany: Pią Gru 03, 2010 6:13 pm
|
|
|
| Jolu ja zupelnie sie z Toba zgadzam. Moze to co napisalem na temat kierowcow jest nie sprawiedliwe! Dlatego SORKI DLA NICH!!!! Mialem namysli jednego ktory juz nie pracuje dla pana T. Innych kierowcow nie znam,mimo to pan T na mnie oraz znajomych niech nie liczy. I z tego co widze jest coraz wiecej takich jak ja i bedzie jeszcze wiecej jezeli firma skorpion nie zmieni podejscia do Klijeta! Pozdrawiam!!! |
_________________ Gary.B |
|
|
|
 |
|
|
DAWID33
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 8:25 am
|
|
|
| Witam.mialem wątpliwą przyjemnosc jechac firmą pana T.jak juz wczesniej pisala kolezanka JOLA czar pryska kiedy pojawia sie pseudo wlasciciel. hamski,cwany itp.moze to dziwne ze tak pisze bede szzcewry korzystam juz 3 raz z tej firmy i ktos pomysli,czlowieku poco jezdzisz jak narzekasz.ale ,autka maja dobre kierowcy spoko.chociaz rok temu kierowcy pozal sie boze.typu pan OLEK, pan robert.chyba zalapalem sie na tych normalnych. paweł sebastian. andrzej,.a te pare minut na promowni wytrzymam przy wielkim szefie panu T.SUMUJĄC wszystko firma ok.ale na rany boga zmienic wlasciciela:).pozdrawiam |
|
|
|
 |
SABA
|
Wysłany: Pon Gru 27, 2010 8:29 am
|
|
|
Jeśli mam być szczera to kompletne dno. Ta firma to jedna wielka pomyłka. Korzystałam raz z ich usług i z pewnością więcej tego błędu nie zrobię! Nieprofesjonalni, żeby nie powiedzieć chamy (przepraszam za określenie, ale innego nie znajduje)
Potraktowali mnie jak intruza, sadzając na 1/3 siedzenia i to co najwyżej. Również już na początku widocznie stwierdzili,że należy im się napiwek za tak "ciężką" pracę, toteż nie wydano mi reszty za przejazd.
To tak w wielkim skrócie.
Jeśli tylko możecie wybierajcie innych przewoźników, a jest w czym wybierać.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
ines28
ines28
|
Wysłany: Pią Sty 14, 2011 8:14 pm
|
|
|
zgadzam sie z tobo i polecam ci nowy przewoz so ok
Wysłany: Czw Gru 23, 2010 2:02 pm Przewóz osób Jersey --> Mielec "HETMAN"
Transport osób, paczek i przeprowadzki z Mielca (podkarpackie) do Jersey i z powrotem.
Licencjonowany przewoźnik.
Przewóz komfortowymi busami w dobrym stanie technicznym.
Wyjazdy:
-z Mielca w czwartki;
-z Jersey w soboty.
Koszt przejazdu: 80 funtów
W cenie przeprawa promem i obiad.
Przyjmowanie przesyłek w środę od 10:00 do 17:00.
Paczki można nadać w dniu wyjazdu (czwartek) od 8:00 do 10:00 lub bezpośrednio w busie.
Masz wątpliwości? Dzwoń do nas:
tel: +48 608 681 681
tel: +48 500 734 490
tel: +48 17 586 39 25
tel: +44 770 034 8387
lub wyślij wiadomość e-mail:
renatakonieczna@vp.pl
Odjazdy w Mielcu ze stacji Regbenz.
[ Dodano: Pią Sty 14, 2011 8:16 pm ]
masz racje znam ich osobiscie a teraz jezdrzo dla nowej firmy HETMAN i dalej na wyspe |
_________________ ines28 |
|
|
|
 |
|
|
|
|