Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
firma Skorpion
Autor Wiadomość
Smok 

Wysłany: Nie Sty 16, 2011 7:19 pm   

Dojechałem na Jersey tak zwaną firmą Skorpion Tworek, bus którym jechaliśmy to porażka ciasno, dopłaty za bagaż dziwna sprawa , jakaś nowa firma obsługuje te wyjazdy Skorpionowe 40 godzin trwała podróż, wcześniej było inaczej jak zapytałem znajomych co mi polecili tą firmę, jestem bardzo zawiedziony, dobrze że jest tyle firm i można przebierać w ofertach lepiej dopłacić kilka złotych i jechać w lepszych warunkach i szybciej.

aśka 

Wysłany: Sob Sty 22, 2011 3:53 pm   

Ostrzeżenie !

Wszystkich ostrzegam przed firmą Skorpion nie dość że Tworek pseudo właściciel na wszystkie strony strzyże, goli, oszukuje to jeszcze wmawia niestworzone rzeczy. Jechałam na wyspę busikiem w którym byliśmy zgnieceni jak szczury, to jeszcze przewozili mu szwarc, mydło i powidło. Jechaliśmy prawie 40 godzin. Chciałam zwrot za nadpłatę to powiedział, że nie będzie ze mną rozmawiał. Jeździłam dotychczas ze stałym przewoźnikiem nie wiem co mnie skusiło aby sprawdzić co to jest ten Skorpion

Aśka
Ostatnio zmieniony przez aśka Sob Sty 22, 2011 3:54 pm, w całości zmieniany 1 raz  

naana 

Wysłany: Nie Sty 23, 2011 11:02 am   

Ciekawe że krytyczne posty na temat firmy skorpion pojawjają się tylko od nowych klientów . Znam osoby które jeżdżą z tym panem i wynajmowanymi przez niego przewożnikami i są zadowolone.Można by pomyśleć że to walka konkurencji takimi metodami no ale dziś taki świat pełen złości , zazdrości.Dobrze że każdy ma prawo wyboru oby dobrowolnego a nie podyktowanego innymi wzgledami np grożbą utraty pracy na wyspie. :nono4:

Odpowiedz do tematu