|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
firma Skorpion |
| Autor |
Wiadomość |
Smok
|
Wysłany: Nie Sty 16, 2011 7:19 pm
|
|
|
| Dojechałem na Jersey tak zwaną firmą Skorpion Tworek, bus którym jechaliśmy to porażka ciasno, dopłaty za bagaż dziwna sprawa , jakaś nowa firma obsługuje te wyjazdy Skorpionowe 40 godzin trwała podróż, wcześniej było inaczej jak zapytałem znajomych co mi polecili tą firmę, jestem bardzo zawiedziony, dobrze że jest tyle firm i można przebierać w ofertach lepiej dopłacić kilka złotych i jechać w lepszych warunkach i szybciej. |
|
|
|
 |
|
|
aśka
|
Wysłany: Sob Sty 22, 2011 3:53 pm
|
|
|
Ostrzeżenie !
Wszystkich ostrzegam przed firmą Skorpion nie dość że Tworek pseudo właściciel na wszystkie strony strzyże, goli, oszukuje to jeszcze wmawia niestworzone rzeczy. Jechałam na wyspę busikiem w którym byliśmy zgnieceni jak szczury, to jeszcze przewozili mu szwarc, mydło i powidło. Jechaliśmy prawie 40 godzin. Chciałam zwrot za nadpłatę to powiedział, że nie będzie ze mną rozmawiał. Jeździłam dotychczas ze stałym przewoźnikiem nie wiem co mnie skusiło aby sprawdzić co to jest ten Skorpion
Aśka |
| Ostatnio zmieniony przez aśka Sob Sty 22, 2011 3:54 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
naana
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 11:02 am
|
|
|
Ciekawe że krytyczne posty na temat firmy skorpion pojawjają się tylko od nowych klientów . Znam osoby które jeżdżą z tym panem i wynajmowanymi przez niego przewożnikami i są zadowolone.Można by pomyśleć że to walka konkurencji takimi metodami no ale dziś taki świat pełen złości , zazdrości.Dobrze że każdy ma prawo wyboru oby dobrowolnego a nie podyktowanego innymi wzgledami np grożbą utraty pracy na wyspie. |
_________________ naana |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• Obróbka skrawaniem • szkolenia firmy • przewozy osób • dobre okna • zaćma | |
|