|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Farma:) |
| Autor |
Wiadomość |
Bedzio
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 3:28 pm Farma:)
|
|
|
| Drodzy yżytkownicy forum:) Jak by ktoś z was miał jakies namiary na farme na Jersey prosze o kontakt na pw.Wiem ze na farmie brakuje zawsze rąk do pracy a ja mam taki osoby co pomogą.z góry dzięki.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
topola
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 4:45 pm
|
|
|
Farma?
Kto teraz chce pracować na farmie? teraz każdy szuka czegoś lepszego. Ale jak chcecie pracować na farmie to jakaś was zawsze przyjmie. powodzenia |
|
|
|
 |
Bedzio
|
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 6:00 pm
|
|
|
| Ja niechce pracowac na farmie bo mam juz inna prace...Napisałem ze mam kogos kto chce pracowac wiem ze powinno sie szukac lepszej pracy ale na początek i farma dobra.Więc prosze kogos o jakies namiary na farmy.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
matilda
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 284 Skąd: St. Helier obecnie
|
Wysłany: Wto Paź 28, 2008 9:11 pm
|
|
|
| topola, jak ktos pyta o prace na farmie to znaczy ze jest zainteresowany praca na farmie, ot co. i po co takie glupie komentarze jak twoje. :-/ |
|
|
|
 |
kkk
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 7:03 am Rekrutacja na Farmie
|
|
|
Telefon kontaktowy do dzialu rekrutacji
07797812526
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
matilda
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 284 Skąd: St. Helier obecnie
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 11:03 am
|
|
|
| Dodam jeszcze, ze to samo tyczy sie komentarzy a propos pracy w hotelach, etc. - ciagle jeszcze przyjezdzja nowi ludzie z Polski, choc na pewno mniej niz rok czy dwa temu, i pracuja wszedzie, dlatego nie rozumiem tych co sie tak dziwia, ze ktos pyta o prace w barze, itp. Nie kazdy od razu startuje do banku a czasem nidgy nie bedzie startowal bo praca z cyferkami moze byc dla niego nudna! :-/ |
|
|
|
 |
|
|
Bedzio
|
Wysłany: Sro Paź 29, 2008 11:55 am
|
|
|
| dokładnie...i pamiętajcie Polacy ...Żadna praca nie hańbi..pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• strugarka czterostronna • odzysk ciepła • chemia gospodarcza nie testowana na zwierzętach • dom budowa • Toczenie CNC | |
|