|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
Druga połówka |
| Autor |
Wiadomość |
tomguernsey
Wiek: 30 Dołączył: 19 Lis 2007 Posty: 46 Skąd: Bochnia/Kraków
|
Wysłany: Wto Gru 06, 2011 5:42 pm Druga połówka
|
|
|
Zauważyłem że dużo osób poszukuje drugiej połowki. Sprobujcie tej strony http://badoo.com , podejrzewam że na facebook i na twitter też można jakieś osoby znaleźć
Druga moja propozycja to by zamieszczac tutaj w tym poście krótkie info o sobie i NIE KOMENTOWAĆ tego co się pisze przez drugie osoby - by nie zaśmiecać tego postu swoimi wierzeniami, opiniami, osądami itp.
Następnie osoby drugie (zainterresowane) kontaktować się przez pw (prywatna wiadomość)
Jak kontaktować się przez pw?
Pod autorem jest nick name np moj jest tomguernsey, kliknąć. Pokaże się nowe okno z informacjami o danej osobie.
[ Dodano: Wto Gru 06, 2011 6:08 pm ]
Przykład:
Ma na imię Tomek. Mam 29 lat. Jestem bez nałogów. Mieszkam na Guernsey na łódce. Wegetarianin od 7 lat. Zainteresowania tańce, zumba, sztuki walki, sport wszelkiego rodzaju (nie oglądanie, czytanie gazet tylko granie w squasha, piłkę nożną itp), gotowanie, zdrowe odżywianie, granie na gitarze, spirituality (medytacja, mantry, Art of living, Reiki)
Szukam osób o podobnych zainteresowaniach szczególnie jeśli chodzi o spirituality i dobrze by bylo gdyby także mieszkali na Guernsey |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• systemy wystawiennicze • oczyszczalnie ścieków • ray ban warszawa • energetyka jądrowa • guest-rooms cracow | |
|