|
domy publiczne |
| Autor |
Wiadomość |
Gierma
Nikt Wazny

|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 10:07 am
|
|
|
Najlepiej znalezc partnera jak sie nie szuka. Akurat poznalismy sie z Kamila, kiedy zadne z nas nie chcialo zadnego zwiazku. Zdecydowanie nie chcialo - z premedytacja, zadne z nas.
No i z tej "niecheci" mamy teraz np dwuletnia coreczke, a ile latek nam stuknie? Sam juz nie wiem
Fajne kolezanki, randki w ciemno, dojrzewanie kobiet... Kurcze, z tych "domow publicznych" zrobil sie nawet powazny temat |
_________________ Gierma |
|
|
|
 |
|
|
bdamianus
|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 12:13 pm
|
|
|
| matilda napisał/a: | A co moich calkiem wolnych i calkiem fajnych kolezanek, to zobacze czy beda zainteresowane randka w ciemno |
Randka nie całkiem musi być w ciemno ... ;>
Może tak wszystko po kolei? Najpierw wymiana numerków... jakieś smski... Telefony... A później spotkanie... Hmmm... A może od razu spotkanie zaaranżowane w jakimś klubie ? Jednak to od koleżanek zależy
Tak czy owak 3mam za słowo i na sygnał oczekuję wytrwale i cierpliwie...
Pzdr x x x |
|
|
|
 |
Gierma
Nikt Wazny

|
Wysłany: Sob Kwi 19, 2008 10:06 pm
|
|
|
Numerki to sie robi, nie wymienia
Widze ze naprawde jestes zdesperowany |
_________________ Gierma |
|
|
|
 |
|
|
bdamianus
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 11:18 am
|
|
|
| Gierma napisał/a: | Numerki to sie robi, nie wymienia
Widze ze naprawde jestes zdesperowany |
Eee tam... czepiasz się detali
A zdesperowany nie jestem po prostu...
"(...) potrzebuję uczucia... kogoś kto mógłby mnie tulić i kogo ja mógłbym przytulać... Kogoś komu szeptałbym miłe słówka przed snem... Gotował jajecznicę na śniadanie i karcił za przesoloną zupę..."
pzdr. |
|
|
|
 |
mati
|
Wysłany: Nie Kwi 20, 2008 7:06 pm
|
|
|
bdamianus: czyli tak jak kazdy na poczatku a po pewnym czasie zostawisz ja i polecisz do innej na jeden numerek/ reasumujac dawno kobiety nie miales w lozku
wiec nie szukaj uczuc, przytulan czy kur domowych. Sniadanie sam sobie zrobisz a na kolacje idz do restauracji, kobieta ta na ktorej ci zalezy pojawi sie w najmniej oczekiwanym momencie. |
|
|
|
 |
bdamianus
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 7:33 am
|
|
|
| mati napisał/a: | bdamianus: czyli tak jak kazdy na poczatku a po pewnym czasie zostawisz ja i polecisz do innej na jeden numerek/ reasumujac dawno kobiety nie miales w lozku
wiec nie szukaj uczuc, przytulan czy kur domowych. Sniadanie sam sobie zrobisz a na kolacje idz do restauracji, kobieta ta na ktorej ci zalezy pojawi sie w najmniej oczekiwanym momencie. |
Wziąwszy pod uwagę Twoją znajomość mojej osoby jestem w stanie zaryzykować stwierdzenie, że Twoja opinia na temat moich potrzeb jest jak najbardziej trafna... Zapewne z doświadczenia wiesz jak to jest tak "latać na jeden numerek". Zadaję sobie retoryczne pytanie ile już przeleciałeś i w jak krótkim czasie. Pochwal się statystykami. Wyspa mała jak sam wiesz, więc częstotliwość występowania ptactwa gatunku "kur domowych" (tak je określiłeś?) jest bardzo duża.
Pragnę zauważyć DROGI mati, że nie uważnie doczytałeś do końca to co napisałem... Proponuję literka po literce - nie wiem czy nosisz okulary, ale jeśli tak, to załóż je z łaski swojej - prześledzić mojego posta raz jeszcze i po dłuższej kontemplacji jego treści, wypowiedzieć się ponownie.
Zwracam się również z UPRZEJMĄ prośbą do Ciebie byś w swych opiniach DROGI mati był bardziej ostrożny, bo nie masz chyba nastu latek by pleść warkocze którymi możesz się przydusić.
SERDECZNIE pozdrawiam CIEBIE
P.S. Gdybyś czasem miał problemy z interpretacją ww. tekstu to odsyłam Cię do tej strony |
|
|
|
 |
|
|
matilda
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 284 Skąd: St. Helier obecnie
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 11:42 am
|
|
|
| bdamianus, moje kolezanki nie bawia randki w ciemno... :-/ no i nie sa gotowe, jak juz nadmienilam... i'm sorry! |
|
|
|
 |
bdamianus
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 3:11 pm
|
|
|
| matilda napisał/a: | | bdamianus, moje kolezanki nie bawia randki w ciemno... :-/ no i nie sa gotowe, jak juz nadmienilam... i'm sorry! |
Nic nie szkodzi matilda. Mam jednak nadzieję, że to nie przeszkadza w tym, zetknąć się gdzieś na jakimś balecie Proponuję sobotę, hmmm? Co Ty na to? Royal Yacht, godzina 00:00 pod sceną. Wcześniej na pewno zabawię w Chicago Rock Cafe, gdzie pracuję zresztą... Ktoś jeszcze się pisze?
Mocno ściskam, pzdr. |
|
|
|
 |
mati
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 5:25 pm
|
|
|
zarcik ktorego nie wyczules. Szkoda. Mpge poprosic o wersje posta w pogrubieniu?
Btw nie zwazam osobiscie na duze czyale litery w postach, dlaczego to juz noe bede pisal przeciez wiesz..... |
|
|
|
 |
|
|
matilda
|
Wysłany: Pon Kwi 21, 2008 8:50 pm
|
|
|
No ja bede gdzies 'na miescie' w sobote i o RYH tez zahacze, ale nie moge obiecac o ktorej, roznie sie sytuacja moze rozwinac... Kolezanka wyjezdza, forever! ona bedzie decydowac dokad zawiniemy... Tylko ze tym razem to nie wiem czy beda w towarzystwie jakies Polki oprocz mnie... |
|
|
|
 |
bdamianus
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 7:15 am
|
|
|
| matilda napisał/a: | No ja bede gdzies 'na miescie' w sobote i o RYH tez zahacze, ale nie moge obiecac o ktorej, roznie sie sytuacja moze rozwinac... Kolezanka wyjezdza, forever! ona bedzie decydowac dokad zawiniemy... Tylko ze tym razem to nie wiem czy beda w towarzystwie jakies Polki oprocz mnie... |
en is fluent so no worries... xx
zatem czekam na znać... może mój numerek telefonu na prv Ci wysłać w razie czego? |
|
|
|
 |
matilda
|
Wysłany: Wto Kwi 22, 2008 4:48 pm
|
|
|
Numerek (telefonu) nie zaszkodzi ale obawiam sie ze te kolezanki nie szukaja nowych znajomosci, wiekszosc jest zajeta i do tego wychodzimy prawdopodobnie na babska imprezke! |
|
|
|
 |
|
|
kojiro.1982
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 11:36 pm spoko spoko
|
|
|
| szukanie prostytucji no to troszke zenada allle co do polek to bym sie klocil nie jedna zapomniala jezyka w gebie i jak sie do niej mowi po polsku to nie rozumie nie jedna przyjechala z wioski zabitej dechami gdzie tylko gesi pasala i teraz ma pare funcikow i juz dupskiem pozuje bo kupila sobie pare blyskotek itp. dajcie spokuj jak wola portugali ok jak im gemby obija i tylko do jednego beda sie nadawac moze zrozumieja ale juz Rutkowski nie pomoze nie bedzie serjali typu odbicie z jersey bo ona sie pomylila jak tak juz mowicie o angielkach to sorry ale nie chcial bym kobiety ktora na swieta siedzi w pubie i wali browara czy taz daje d... w hawana clab a co do portugalek to znacie ten kawal wiesz czemu portugal ma wasy bo chce byc podobny do swojej mamy wiec przykro mi kolego laki za kase nie znajdziesz ale naucz sie portugalskiego kup sobie forda stuninguj i fajna gaska z pl bedzie twoja jesli obrazilem tu plec zenska to duze sorry ale prawda o kobietach na jersey nie powinna bolec ludzi kturzy sie tak nie zachowoja |
|
|
|
 |
matilda
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 1:25 am
|
|
|
| w Portugalach to nie jezyk sie kobietom podoba , samochod tez nie :-o |