|
domy publiczne |
| Autor |
Wiadomość |
matilda
Pomógł: 3 razy Dołączył: 08 Lut 2008 Posty: 284 Skąd: St. Helier obecnie
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 6:46 pm
|
|
|
Oh, BlackMamba jest tez kobieta?! (nie wiem czemu myslalam ze facetem, sorry!)
no wiec jeszcze raz chcialam zwrocic twoja uwage na to, ze brzydkie slowa, ktorych uzylam byly jedynie cytatami! (noleczka potwierdzila, ze kaligula nie przebieral w slowach kiedy i do niej napisal... mnie tez ladnie nie nazwal na privie)
czy jetem zakompleksiona? moze troche, ale nie rozumniem co to ma do rzeczy...?
bede obstawac przy swoim zdaniu, ze polscy faceci sa w wiekszosci rasistami! moze mialam pecha do tej pory i owszem, generalizuje, ale nie znaczy to ze kazdemu nowo poznanemu koledze nie daje szansy. na potwierdzenie dodam, ze zaczelam sie spotykac z Polakiem, a jakze, ale jest na okresie probnym (nie wiedzac o tym, wiec prosze nie rozglaszac) i jesli raz sypnie w mojej obecnosci tekstem w stylu 'te czarnuchy' albo 'brudasy' to daleko razem nie zajdziemy. to samo jesli jest jakims homofobem - co takze jest typowe dla polskich facetow :-/ .... |
|
|
|
 |
|
|
Gierma
Nikt Wazny

|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 8:54 pm
|
|
|
| Zgodze sie z Toba. Wiekszosc Polakow to rasisci. Albo - jak ktos woli - psy ogrodnikow. |
_________________ Gierma |
|
|
|
 |
matilda
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2008 8:47 am
|
|
|
muchas gracias Gierma!
psow ogrodnika tez jest duzo! mialam kolege w pracy, z ktorym poruszylam kiedys ten temat i on slyszac, ze dla mnie kolor skory nie ma znaczenia wylozyl mi swoj punkt widzenia: ze jego by to bardzo bolalo gdyby jakas znajoma Polka - jak ja - zwiazala sie z 'czarnuchem'. a sam koles ma zone! |
|
|
|
 |
|
|
gg
Pomógł: 2 razy Dołączył: 01 Gru 2007 Posty: 51 Skąd: St. Helier
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 12:09 pm Zazdrość i uprzedzenia...
|
|
|
| Pewnie mi sie oberwie za tego posta ale co mi tam... Po pierwsze koledzy "mężczyźni" jeśli tak podchodzicie do kobiet i z założenia traktujecie je jak kobiety "lekkich obyczajów" nic dziwnego ze nie mozecie znaleźć kobiety odpowiedniej dla siebie ... bo wczesniej czy pozniej i tak sie kazda puści- wiec nie jest warta zachodu. Po drugie zwiazek i partnerstwo wymaga czasu a tutaj jak widze niektórzy szukaja tylko szybkiego sexu bez zobowiazan... jesli nie ma sie ochoty wiazac - najlepsza wymówką jest to ze zadna nie jest odpowiednia. Ze dziewczyny wybieraja obcokrajowców - ich sprawa nikt ich nie zmusi to tego zeby było inaczej!! Ale nie generalizujmy !! jest to tylko ułamek populacji kobiecej na wyspie! Tak samo jak jest ułamek dziewczyn "łatwych"... A swoją drogą zastanawia mnie jedno-opinia o polkach jest jaka jest nic na to nie poradzimy - jednak zawsze kiedy słysze cos takiego mówie zeby popatrzyli na angielki i portugalki. Raczej rzadko sie zdarza zeby polki co tydzien z imprezy wychodziły z innym facetem a u nich to nagminne ... i raczej nie wychodzą porozmawiać. Wiec kolego kaligula - tutaj nie ma domów publicznych bo nie maja sensu ... wystarczy isc na impreze wyłowic towar(zagraniczny) - kupic drinka i masz to za darmo ... Ok to tyle - a teraz czekam na baty ... |
|
|
|
 |
matilda
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2008 2:31 pm
|
|
|
Jakie baty? Swieta prawda! Wystarczy wyjsc i sobie cos wyrwac! Moj kolega mawial, ze na Jersey (czy w Anglii) trzeba byc prawdziwym oslem zeby nie moc laski poderwac w klubie. Jest tyle chetnych! I wlasnie nie Polek czesciej tylko Angielek ( o Portugalkach mi nic nie wiadomo, mialam tylko jedna dobra znajoma z Madeiry . |
|
|
|
 |
wpieniacz
|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 2:26 pm ....
|
|
|
| Angielki maja paskudne nieksztaltne tylki i ochydne ciala a co do rumunek czyli portugalek to ....sorry ale nie podniecaja mnie kobiety z wlosami na plecach a te ktore ich juz nie maja to chyba juz sie dobrze wytarly.Na koniec dodam tylko ze dziewczyne do szybkiego numerku latwo rozpoznac po tatuazu nad tylkiem to znak kazdej ku.... Mam propozycje do takich dziewczyn aby sobie tam uchwyt tatuowaly bedzie za co trzymac podczas ...... |
| Ostatnio zmieniony przez wpieniacz Sob Kwi 12, 2008 3:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Gierma
Nikt Wazny

|
Wysłany: Pią Kwi 11, 2008 5:53 pm
|
|
|
I znowu mi poprawiles humor
|
|
|
|
 |
matilda
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 12:43 am
|
|
|
| A mi popsules... Zawsze myslalm ze to fajne miejsce na tatuaz i rozwazalam zrobienie go sobie... :-/ |
|
|
|
 |
Gierma
Nikt Wazny

|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 8:07 pm
|
|
|
Matilda... nie mow ze sie tym przejelas...
Jedni na blondynki mowia, ze to k..., inni na Polakow ze to zlodzieje...
Rozwazaj dalej, a jak sie juz zdecydujesz chociaz pochwal na privie |
|
|
|
 |
|
|
bdamianus
|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 8:11 pm
|
|
|
| matilda napisał/a: | | (...) i rozwazalam zrobienie go sobie... :-/ |
Jak zrobisz to proszę o fotkę
---
Generalnie wracając do tematu... To zauważyłem, że na wyspie nie ma kobiet, z którymi można się spotykać... Większość polek zajęta przez anglików, murzynów lub portugali...
Nie ma tu z kim iść na randkę |
|
|
|
 |
Gierma
Nikt Wazny

|
Wysłany: Sob Kwi 12, 2008 9:05 pm
|
|
|
Tez kiedys myslalem, ze nie ma tu fajnych wolnych dziewczyn. Nie mialem racji. Znalazlem ostatnia taka
Wolne fajne dziewczyny - odezwijcie sie |
|
|
|
 |
matilda
|
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 12:10 pm
|
|
|
Też prawda... nie może mnie zniechęcić opinia jednego 'wpieniacza'.. Ważne jaka jestem naprawdę czyż nie ?
Nie omieszkam opubikować fotki! ha!
A fajne dziewczyny na wyspie są. Znam takie, ale nie są gotowe do nowych związków ....:-) Potrzeba czasu aly się orząsnąć z typowo polskiego wychowania kobiety (polskie społeczeństwo jest silnie patriarchalne). Nie potępiam go całkowicie, bo jest też wiele dobrych tego stron, ale jednak niektóre Polki muszą 'dojść do siebie' najpierw aby stać się wspaniałym materiałem na partnerki!
Czy wy mężczyźni wiecie o czym ja gadam....? |
|
|
|
 |
|
|
bdamianus
|
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 8:03 pm
|
|
|
matilda... coś do mnie dochodzi... ale nie doszło Hmmm, zastanawiam się do czego mają dojrzeć te 'fajne kobiety'... do związku? Masz na myśli, że są zbyt "rozpuszczone"? Nadęte?
Chętnie choćby porozmawiam z jedną z tych Twoich koleżanek... nawet i online... taki mały rekonesans... |
|
|
|
 |
matilda
|
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 11:08 pm
|
|
|
| Rozpuszczone i nadete??! takie masz zdanie o Polkach!!?? Bynajmniej nie to mialam na mysli! |
|
|
|
 |
matilda
|
Wysłany: Nie Kwi 13, 2008 11:17 pm
|
|
|
Tak sobie pomyslalam ze to jednak zbyt skomplikowane zeby tu wyjasniac.... W skrocie powiem tylko ze zyjac w Polsce dziewczeta czasem zanim same siebie dobrze poznaja i swoje potrzeby roznorakie to sie pakuja w zwiazki, przechodza prosto z domu mamusi do domu mezusia... A to nie dobrze czasem...
A co moich calkiem wolnych i calkiem fajnych kolezanek, to zobacze czy beda zainteresowane randka w ciemno |
|
|
|
 |
|
|
|
|