Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
domy publiczne
Autor Wiadomość
matilda

Wysłany: Pią Lut 29, 2008 6:12 pm   

A dziewic tez by sie troche znalazlo! i chlopakow prawiczkow...:-)

noleczka

Wysłany: Pią Lut 29, 2008 6:32 pm   

kaligula napisał/a:
aha,no i jeszcze skoro rozmawiamy o tym co "wiedza wszyscy "to chyba zdajesz sobie sprawe jaka opinie maja polskie dziewczyny wiec oburzenia i oskarzen o kaziroctwo jakos nie rozumiem.

Sorki, ale teraz ja nie rozumiem. Bynajmniej inny kontekst miała mieć moja "dobra rada".
No i ja tylko proponowałam, nie oskarżałam.
A'propos opinii o dziewczętach to się w niektórych przypadkach muszę zgodzić. niestety.
Osobiście wolę mojego osobistego od lat rodaka.

kaligula

Wysłany: Sob Mar 01, 2008 9:51 am   

a sadzisz matilda,ze nie jestem otwarty?przyjechalem do obcego kraju,nowy klimat,jezyk jakby nie patrzec znany ,ale tez obcy,pracuje tu,mieszkam,rozmawiam z ludzmi i to jest wlasnie otwartosc i tacy tez sa polscy faceci,ale dla wspolczesnych kobiet otwarosc i wyzwolenie to obciagniecie murzynowi w kiblu,a najlepiej dwom,kijem wisly nie bede jednak zawracal,wiec prosze Neo lub innego admina o skasowanie tematu,zaraz po tym jak matilda sobie przeczyta moja odpowiedz,dzieki.
-------------------------------------------------------------------
Nie widze powodow, dla ktorych post mial by byc usuniety. Apeluje jednak o kulturalna wymiane opinii - Administrator

matilda

Wysłany: Sob Mar 01, 2008 10:27 am   

wlasnie nie jestes, wyjechales do obcego kraju a w twojej glowie nie zmienilo sie absolutnie nic. i wrocisz taki sam, doswiadczenie innej kultury nic dla ciebie nie znaczy. jestes po prostu **********.

matilda

Wysłany: Sob Mar 01, 2008 10:37 am   

a to ze sie tak od razu wkurzasz swiadczy tylko o tym, ze boli cie to ze Polki tak czesto wybieraja obcokrajowcow. znaczy ze czegos im w zwiazkach z Polakami brakowalo.

matilda

Wysłany: Sob Mar 01, 2008 10:48 am   

jakbys mogl to bys sam wykasowal, co? otwartos polega na gotowasci do dykusji. a ty bys sie tylko chcial sie wypowiedziec i zniknac, uciac dyskusje.

kingdom.je

Wysłany: Sob Mar 01, 2008 1:44 pm   

wydaje mi sie ,ze to powiedział kolega kaligula odnośnie obciągania murzynowi w kiblu jest tylko sprawa osobista tej która to robi, nie można powiedziec ani byc upartym przy takim stanowisku ,ponieważ nie wszystkie dziewczyny sa takie ,ze od razu leca na obcokrajowca i na dodatek z długim ch... i grubym portfelem. Wydaje mi się ,ze takie zainteresowanie sie płcią przeciwna a w dodatku obcokrajowa wynika z naszej natury i nie pomyle się , gdybym zaryzykował twierdzenie ,ze i pan panie kaligula sam chetnie byś jakąs czarnulke w kiblu ( gdyby tak musiało byc akurat )przeleciał. Innośc jest w modzie , zwiazki przypadkowe również więc nie ma sie co oburzac wyzywac od prostaków tylko trzeba spojrtzec na to z innej strony . Kazdy robi to na co ma ochotę , to w końcu wolny kraj. Fakt ubolewam nad tym ,ze nie ma tutaj dziwek i domów publicznych, wszystkie tego typu sprawy były by bardzie proste i oczywistei co wiecej nikogo by nie oburzały tego typu czy też podobne tematy( patrz inne posty). Zatem pozdrawiam wszystkich i zycze miłej i owocnej zabawy.

kaligula

Wysłany: Sob Mar 01, 2008 5:24 pm   

koniec tematu,sie walnelo w stol sie nozyczki odezwaly i jeszcze od prostakow wyzywaja,nie wiedzac nic o mnie,a sama pewnie jest na poziomie pani begerowej.ave.

matilda

Wysłany: Sob Mar 01, 2008 5:44 pm   

kaligula, nie chcesz dyskutowac to spadaj. to ze zaczales temat nie znaczy ze musisz go kontynuowac.
dla mnie jest kaligula ******* i tak go bede nazywac, a to ze on pisze o obciaganiu druta, to jest nazywanie kogos innego ***** - tyle ze posrednio. dlaczego jemu nie powiesz zeby nie rzucal wyzwyskami, gorszymi zreszta?
zwiazki z cudzoziemcami nie sa wcale dla Polek 'przypadkowe' czy tymczasowe w wielu przypadkach. to sa zwiazki jak kaze inne, malzenstwa tez. polowa moich kolezanek zwiazala sie na wyspie z obcokrajowcami, na stale.
dla takich jak kaligula wszystko jest ok , gdyby to jemu ktos ...wiadomo, ale jesli to innemu - to sie juz nazywa kobiete ******. typowy poglad ******.

Gierma 
Nikt Wazny

Wysłany: Nie Mar 02, 2008 5:49 am   

matilda, on jest po prostu zazdrosny ;)
Co do prostytutek, kaligula - po co Ci domy publiczne, skoro wiele milych Pan pomoze Ci za darmo? I bezinteresownie? No chyba ze nie umiesz, albo rzeczywiscie sie nie nadajesz...
Co do mieszania krwi, widze ze Twoim przewodnikiem jest Hitler?
Na Jersey localsi mnozyli sie od lat miedzy soba. Na dobre im to nie wyszlo. Ani zadnemu innemu gatunkowi zamknietemu, odizolowanemu od wymiany genow.
Jesli nie mozesz sobie tu znalezc kobiety - Polki, Angielki, Portugalki czy innej - moze zmien lokalizacje? Ja akurat nie znalazlem zadnej interesujacej mnie kobiety innej narodowosci, a zainteresowala mnie Polka. I tak mnie juz interesuje ladnych pare lat ;)

matilda

Wysłany: Nie Mar 02, 2008 10:02 am   

coz, Gierma, jestem zaskoczona widzac ze nie wszyscy polscy faceci sa rasistami... wyrobilam sobie juz opinie ze ogromna wiekszosc jest, ale dajesz mi nadzieje ze sa wyjatki! :-)

co do kaliguli, to rozumiem, ze w jego slowniku 'kur****' -znaczy 'osoba plci przeciwnej o pogladach odmiennych niz moje' (czyli jego). bo tak mnie okreslil na privie, a przeciez nic o mnie nie wie.
mysle sobie, ze moze jednak jestem malo wyrozumiala, przeciez kaligula od dawna nic nie zaliczyl (mowic brzydko), jest na glodzie i juz pewnie nie wie co gada...

Gierma 
Nikt Wazny

Wysłany: Wto Mar 04, 2008 7:37 am   

Wspolczuje... mu

BlackMamba 

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 4:04 pm   

Droga matildo, jak mniemam jestes kobietą, o bardzo radykalnych poglądach, a twój cięty język świadczy jednak bardziej o silnym zakompleksieniu jako kobiety. Strasznie generalizujesz pisząc, że Polacy są zazdrośni o kolegów innej nacji. Jeżeli chodzi o "damy", które posługują się takim pieknym językiem polskim jak Ty, gdzie wyzwiska i epitety lecą na każdym kroku, to wcale się nie dziwię, że Polacy nie chcą z Polkami mieć nic wspólnego, a uciech szukają w różnych instytucjach.
Dziewczyny, zgroza, jak chodzę "po mieście" to panny piękne, wypacykowane robia sobie z gęby cholewę, za przeproszeniem. Nawet się nie krygują, że ktoś może usłyszeć. Wstyd się przyznać, że rozumiem. Pewnie dlatego wolą towarzystwo obcokrajowców, bo mogą w pełni wyrazić swoje prawdziwe oblicze, haha i być chyba sobą, o ile można to tak nazwać.
Matilda wstyd, tak brzydko się wyrażać. :nono4: Kobieta powinna mieć klasę, nawet jeżeli jest zdenerwowana trzymać fason.

noleczka

Wysłany: Wto Mar 04, 2008 5:07 pm   

Gierma. Znam Twoje poglądy tylko z naszego miłego forum i kiedy się rozkręciła owa pogadanka o panach i paniach czekałam aż się odezwiesz z typową dla Ciebie klasą i powiesz do słuchu, jako facet, owemu Kaliguli. I nie zwątpiłam w Ciebie. Dzięki. Kaliguli trzeba współczuć.
Jednak muszę stwierdzić, że jest on na forum dość delikatny w sformułowaniach w porównaniu do języka jakiego raczył był użyć w liście do mnie -prywatnie.
BlackMamba jak zwykle też niezawodna:)
Pozdrawiam serdecznie.

PS
Ja "ciocia dobra rada" wpadłam na kolejny dobry pomyśł, acz całkiem oczywisty.Wyślijmy kaligulę do Tajlandii. Tam na pewno znajdzie kobietę. Jednak wciąż twierdzę, że kobiety nie sa na sprzedaż.

matilda

Wysłany: Sro Mar 05, 2008 2:55 pm   

BlackMamba! Przeciez ja czlowieku cytowalam kaligule!!! jak tak nie mowie na codzien... :-/ NEVER EVER!

Odpowiedz do tematu