|
Czy sa na wyspie ciekawi mezczyzni tzn:Polacy i gdzie ??? |
| Autor |
Wiadomość |
flu
flu
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 6:44 pm
|
|
|
Panowie wszedzie poluja to panie nie moga ?? |
_________________ Niemozliwe jest mozliwe |
|
|
|
 |
|
|
Masmix
|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 7:35 pm
|
|
|
| tak ale zazwyczaj jest to hmm ciezko powiedziec jak moge to opisac... polowanie i zdobywanie partnerki lub partnera na tzw sezon pokazuje jak slaab psychike maja ci lowcy... i boja sie czegos powaznego... niestety ciezko znaleźć tutaj kogoś na stale zwlaszcza jesli chodzi o kobiete:) |
|
|
|
 |
flu
flu
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 10:15 am
|
|
|
Troszke mnie zaskoczyles teraz Polowanie nie zawsze odbywa sie dla satysfakcji,no i kto powiedzial,ze na sezon ?? Jesli uwazasz,ze trudno znalesc kogos na stale,moze szukales w nieodpowiednich miejscach pamietaj,ze to kobiety sa bardziej stale w uczuciach |
|
|
|
 |
|
|
Masmix
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 10:17 am
|
|
|
z mila checia dowiem sie gdzie mozna szukac;p kobiety sa stale?? nie powiedzialbym.. z tego co widze po tej wyspie to raczej na odwrot:)
[ Dodano: Czw Lis 17, 2011 10:19 am ]
a i 2 sprawa no jak polowanie to raczej na chwile;p na lowy wyruszaja zazwyczaj mysli ktorzy jak zdobeda trofeum rozgladaja sie za nastepnym wiec wiesz;p |
|
|
|
 |
flu
flu
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 6:12 pm
|
|
|
Ok,poddaje sie poprostu nie lubie jak sie totalnie uogolnia poza tym nie jestem dlugo na wyspie...ALE !!! czasem mozna upolowac tak smakowity kasem,ze bedzie sie nim dluuuugo delektowac Wszytsko jest mozliwe !!! Kwestia tego w co wierzymy )) |
|
|
|
 |
Masmix
|
Wysłany: Czw Lis 17, 2011 6:14 pm
|
|
|
czyzbys miala doswiadczenie w tym zakresie??;p;p
jestem tutaj od kwietnia roku 2010;p i nie wiem jakos nie widzialem ani nie spotkalem kogos z kim moglbym powiedziec ze hmm mzona byc dluzej;p zazwyczaj po wizycie w jakiejs dyskotece mozna stwierdzic co sie dzieje:) |
|
|
|
 |
|
|
flu
flu
|
Wysłany: Pią Lis 18, 2011 1:41 am
|
|
|
Ja wcale sie nie dziwie,skoro na dyskotekach szukasz |
|
|
|
 |
Masmix
|
Wysłany: Pią Lis 18, 2011 9:13 am
|
|
|
| nie mowie ze szukam tylko ze tam mozna poznac prawdziwa natute naszy pieknych i cudownych dziewczyn:) moze masz jakies rady gdzie moge spotkac jakas fajna dziewczyne w takim razie:) pomozesz moze nie tylko mi ale i innym wspanialym facetom:) |
|
|
|
 |
flu
flu
|
Wysłany: Pią Lis 18, 2011 9:40 am
|
|
|
Czyzbys prosil mnie o nakreslenie mapy do krolestwa pieknych i dobrze ulozonych dam gotowych do zamazpojscia ?? Przepraszam,w tej kwesti nie moge pomoc |
|
|
|
 |
|
|
Masmix
|
Wysłany: Pią Lis 18, 2011 11:27 am
|
|
|
| haha ale masz w opise ze cytuje ''niemozliwe jest mozliwe'' wiec??;p sptrzecznosc interesow??;pp;p nie myslalem w takiej kwesti jak mapa:) po prostu ciekaw jestem czy sa na Jersey miejsca gdzie mozna poznac kogos n ormalnego;p w sensie takim bardziej zapatrywania sie w przyszlosc:) |
|
|
|
 |
|
|