|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
czek na darmowe mleko |
| Autor |
Wiadomość |
Aga
|
Wysłany: Nie Wrz 16, 2007 8:22 pm czek na darmowe mleko
|
|
|
| jeszcze dodam, ze warto sie udac do social security, gdzie, oprocz zwyklych benefitow, po wypelnieniu papierkow, przydzielany jest dodatek na mleko dla dzieci do lat 5. |
|
|
|
 |
|
|
Gierma
Nikt Wazny

|
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 1:57 am Re: czek na mleko
|
|
|
| Aga napisał/a: | | jeszcze dodam, ze warto sie udac do social security, gdzie, oprocz zwyklych benefitow, po wypelnieniu papierkow, przydzielany jest dodatek na mleko dla dzieci do lat 5. |
Dodatek smiechu warty, ale skoro daja - trzeba brac |
|
|
|
 |
Aga
|
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 7:07 pm
|
|
|
| Wlasnie dostalam czek znowu, od 19 wrzesnia do konca roku, wychodzi trzy miesiace i 10 dni - 30 funtow. No nie jest to jakas powalajace suma, ale zawsze malej cos mozna kupic, no bo mleka jerseyowskiego to jeszcze moja Gosia nie pija. Pozdrawam! |
|
|
|
 |
|
|
Fish
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 3:01 pm
|
|
|
Dodam tylko ze to ostatni czek na mleko. Od nastepnego roku bedzie jakis inny dodatek ale bedzie on przysługiwal tylko osobom ktore sa ponad 5 lat na wyspie. Wiec ja niestety sie nie kwalifikuje |
|
|
|
 |
Fish
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 3:13 pm Re: czek na mleko
|
|
|
| Aga napisał/a: | | jeszcze dodam, ze warto sie udac do social security, gdzie, oprocz zwyklych benefitow, po wypelnieniu papierkow, przydzielany jest dodatek na mleko dla dzieci do lat 5. |
A co to sa te zwykłe benefity? bo ja takowych nie pobieram. |
|
|
|
 |
Aga
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 7:54 pm
|
|
|
Chodzilo mi o maternity allowance i maternity grant
|
|
|
|
 |
|
|
kasia025
|
Wysłany: Nie Gru 02, 2007 5:48 pm
|
|
|
| jak sie starac o te czeki na mleko nic takiego nie dostalam ? czy ktos wie? |
|
|
|
 |
Aga
|
Wysłany: Pon Gru 03, 2007 2:07 pm
|
|
|
| Kasia, idz do Social Security do dzialu family, wez ze soba swiadectwo urodzenia dziecka i tam sie zapytaj |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• zaćma operacje • astygmatyzm soczewki • kuchnie Katowice • agencja interaktywna sosnowiec • formy wtryskowe |