Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
cygany i złodzieje????
Autor Wiadomość
bonzo 

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 2:41 pm   cygany i złodzieje????

Uwaga przestrzegam bardzo przed firmą przewozową J&M niedosc ze cyganią to jeszcze kradną poprostu wyciągaja z paczek co sie da a pozniej mówią ze tego niebyło poprostu juz sie wycfanili i chamstwo odstawjaja naszczescie sa jeszcze inni przewoznicy i całe szczescie a Ci niech sie wezmą krowy pasac! :shooting: :shooting: :shooting:
Ostatnio zmieniony przez bonzo Sob Mar 05, 2011 2:43 pm, w całości zmieniany 1 raz  

denis1 

Wysłany: Sob Mar 05, 2011 3:17 pm   oszusci do paki z nimi.

zgadzam sie z kolegą bonzo tacy wlasnie są J&M i jednoczesnie apeluje do wlasciciela firmy mariusz zeby zmienił kierowców bo ostatnio jak jechałem to kierowcy dużo palili w busie i mieli chamskie zachowanie w stosunku do pasazerów tak wiec koledzy szukajcie innego zajecia niz jazda na jersey bo tak długo nie pojezdzicie. :threaten: :threaten:

tomguernsey 

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 8:24 am   J&M

a ja jestem bardzo zadowolony z firmy Mariusza, od dłuższego czasu regularnie przywożą mi przesyłki z Polski i nigdy niczego nie brakowało, w dodatku nie mam nigdy problemu z odebraniem przesyłek gdyż są bardzo elastyczni i łatwo się z nimi dogadać co do miejsca odbioru czego nie powiedziałbym o innych przewożnikach

I na pewno dalej będę korzystać z ich usług,
poza tym jestem zdania iż jeżeli coś komuś nie pasuje w trakcie jazdy to należy to bezpośrednio powiedzieć przewożnikowi (lub kierowcom) aby o tym wiedzieli zamiast pisać negatywy na ich temat.
Ale to chyba w naturze Polaka jest że wiecznie niezadowolony i ciągle narzeka

Maniek

Wysłany: Nie Mar 06, 2011 3:33 pm   Re: cygany i złodzieje????

bonzo napisał/a:
Uwaga przestrzegam bardzo przed firmą przewozową J&M niedosc ze cyganią to jeszcze kradną poprostu wyciągaja z paczek co sie da a pozniej mówią ze tego niebyło poprostu juz sie wycfanili i chamstwo odstawjaja naszczescie sa jeszcze inni przewoznicy i całe szczescie a Ci niech sie wezmą krowy pasac! :shooting: :shooting: :shooting:

Odpowiedz do tematu