Wysłany: Sob Mar 05, 2011 2:41 pm cygany i złodzieje????
Uwaga przestrzegam bardzo przed firmą przewozową J&M niedosc ze cyganią to jeszcze kradną poprostu wyciągaja z paczek co sie da a pozniej mówią ze tego niebyło poprostu juz sie wycfanili i chamstwo odstawjaja naszczescie sa jeszcze inni przewoznicy i całe szczescie a Ci niech sie wezmą krowy pasac!
Ostatnio zmieniony przez bonzo Sob Mar 05, 2011 2:43 pm, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 3:17 pm oszusci do paki z nimi.
zgadzam sie z kolegą bonzo tacy wlasnie są J&M i jednoczesnie apeluje do wlasciciela firmy mariusz zeby zmienił kierowców bo ostatnio jak jechałem to kierowcy dużo palili w busie i mieli chamskie zachowanie w stosunku do pasazerów tak wiec koledzy szukajcie innego zajecia niz jazda na jersey bo tak długo nie pojezdzicie.
a ja jestem bardzo zadowolony z firmy Mariusza, od dłuższego czasu regularnie przywożą mi przesyłki z Polski i nigdy niczego nie brakowało, w dodatku nie mam nigdy problemu z odebraniem przesyłek gdyż są bardzo elastyczni i łatwo się z nimi dogadać co do miejsca odbioru czego nie powiedziałbym o innych przewożnikach
I na pewno dalej będę korzystać z ich usług,
poza tym jestem zdania iż jeżeli coś komuś nie pasuje w trakcie jazdy to należy to bezpośrednio powiedzieć przewożnikowi (lub kierowcom) aby o tym wiedzieli zamiast pisać negatywy na ich temat.
Ale to chyba w naturze Polaka jest że wiecznie niezadowolony i ciągle narzeka
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 3:33 pm Re: cygany i złodzieje????
bonzo napisał/a:
Uwaga przestrzegam bardzo przed firmą przewozową J&M niedosc ze cyganią to jeszcze kradną poprostu wyciągaja z paczek co sie da a pozniej mówią ze tego niebyło poprostu juz sie wycfanili i chamstwo odstawjaja naszczescie sa jeszcze inni przewoznicy i całe szczescie a Ci niech sie wezmą krowy pasac!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum