|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
clubbing |
| Autor |
Wiadomość |
laska
inna niz wszystkie

|
Wysłany: Sob Maj 02, 2009 7:08 pm clubbing
|
|
|
strzaleczka
jestem od niedawna na wyspie , pozwiedzalam zameczki ,tunele i dziury...... no i nudno mi jakos , nie ma sie gdzie rozerwac ! gdzie warto sie wybrac ???? jak slysze hawana to jakis miejscowy lokal rozpusty , jerseyowska sodoma i gomora wiec moze mi ktos powie gdzie warto wyjsc w taki piekny wieczor ??????
|
|
|
|
 |
|
|
BlackMamba

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 19 Mar 2007 Posty: 140 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 9:22 pm
|
|
|
Niestety muszę Cię rozczarować Jersey to nie Ibiza. I nie ma tutaj fajnych klubów, a mniemam, że o nie pytasz. Jestem tutaj 5 lat i nie słyszałam o świetnej imprezie. Nie ma też koncertów, nie zaprasza się znanych gwiazd muzyki. Szkoda, bo kiedyś Jersey była atrakcyjna turystycznie, a teraz jakby zamiera, mało się promuje. Nawet hotelowy wystrój jakby zatrzymał czas.
Poza stałymi corocznymi festiwalami kwiatów i pokazami lotniczymi nic się tu ogólnie nie dzieje. Aha są jeszcze festiwale jedzenia. Czasem zawita jakieś wesołe miasteczko. Co rok to samo i wszystko do przewidzenia.
Ta wyspa jest jak "Rejs" Barei - a jeszcze jak zacznie padać deszcz......
Można sobie jeszcze pojeżdzić autem dookoła wyspy, niektórzy uwielbiają takie rozrywki. Ale ile razy można jeżdzić wkoło tej samej ławki?
Najlepsze są chyba wieczory w gronie dobrych znajomych i kino. |
| Ostatnio zmieniony przez BlackMamba Wto Maj 05, 2009 9:23 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Wiedźma
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 11:35 pm
|
|
|
Jersey to nie Ibiza, na szczęście! tam to dopiero Sodoma i Gomora!
mój punkt widzenia jest taki: najpopularniejszym, i takim ''cool'' klubem w tej chwili ciągle jest ''Drift'' w Royal Yachcie, czemu? bo najmłodszy to klub... a tak to już na tej wyspie, że wszyscy chodzą do najświeższego i jeśli otworzą coś nowego to na pewno tłumy opuszczą Royala...
niestety naprawdę ''busy'' to jest w klubach tylko w piątek i sobotę :-/ no i w niedzielę w Havanie a w Havanie też można się fajnie pobawić, tyle że najlepiej tam iść w gronie znajomków coby uniknąć natrętnych adoratorów (którzy zapewne też słyszeli tę opinię o tym miejscu jaka się tu na Forum przewija :-/) ...
jest jeszcze La Cala, ale nie byłam już dawno bo mam wrażenie że zaczynają się tam robić klimaty jak w Havanie.. jakieś polowanie się odbywa i mam wrażenie że faceci którzy tam chodzą nie idą się bawić...
poza tym małolaty chodzą do Liquid-a albo Platinum, mi już minęło ponad 25 wiosen to się tam nie pokazuję
reasumując: miejsce na topie to Royal z tego co obserwuję, a czy fajnie się tam można zabawić...pewnie to zależy od dnia i od twojego towarzystwa... , jeśli wychodzisz w małym gronie to zawsze się narażasz na nachalnych pacanów. tu punkty dla polskich chłopaków: prawie nigdy nie są głupio natrętni Nie wiem czy już wychodziłaś do klubów ale tutaj podryw wygląda tak, że koleś (nie Polak ) po prostu bezczenie zaczyna z tobą tańczyć nie pytając o zgodę, no w każdym razie w większości przypadków. dobrze jest sobie poćwiczyć surowe, odstraszające spojrzenie .
powodzenia!
[ Dodano: Sro Maj 06, 2009 12:39 am ]
BlackMamba a jeśli chodzi o hotelowy wystrój to zaglądnij do Royala (nowej części), The Clubu albo najlepiej do Granda! - wnętrza są świeże i nowoczesne ) |
| Ostatnio zmieniony przez Wiedźma Wto Maj 05, 2009 11:40 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
donqaz
|
Wysłany: Wto Maj 05, 2009 11:48 pm
|
|
|
clubbing:) brawo dla autorki... no to cos mi sie wydaje ze znowu sie zacznie... Dam sobie reke uciac ze Poland juz zalozyl nowe konto, wiec napewno bedzie przednia zabawa<lol>
odemnie tylko tyle: jesli nie spodobaja Ci sie kluby na Jersey zapraszam do naszych jaskin rozpusty na Guernsey a ja juz niedlugo odwiedze wasze kluby i na forum zdam relacje ktora wyspa wygrala plebiscyt w kategorii ,,Wyspa zepsucia'' wyniku juz na poczatku czerwca:) |
| Ostatnio zmieniony przez donqaz Wto Maj 05, 2009 11:49 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
laska
inna niz wszystkie

|
Wysłany: Pią Maj 08, 2009 5:04 pm
|
|
|
bardzo wielkie dziekuja za propozycje bylam ostatnio w royalu i la cala i gdzies jeszcze ale nie pamietam nazwy i powiem ze royal to miejscowy number1 nad lokalami muza jest beznadziejna i towarzystwo kolorowe ale wystroj i powierzchnia spoko !!! la la la cala nie wiem ale ten club to w wiekszosci portugalsko-rumunski jest chyba albo tak trafilam ale muzyka o niebo lepsza od royala !!!!! moze przydalby sie dj co czuje nute .... PANOWIE moi mili specjalne podziekowania za prywatne opinie :-* do zobaczenia na parkietach !!! |
| Ostatnio zmieniony przez laska Pią Maj 08, 2009 5:05 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Vilfredo
|
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 2:07 pm
|
|
|
Ja byłbym zainteresowany jakimiś imrezkami technicznymi. Są takie od czasu do czasu w Pure, ale tam jest niestety bardzo mało miejsca - i płatny wjazd. W porządku jest La Cala, ale muzyka jest tam niestety słaba, dla kogoś kto lubi szybsze uderzenia. Royal w miarę ok, ale takie tłumy, że ciężko się poruszać. Platyna może być, nikt ci nie przeszkadza jeśli chcesz poskakać. Teraz jeszcze zaczęły się imprezy w pianie w środy w Platynie. Poza tym latem nawet w środku tygodnia w klubach coś się dzieje, skończyła się zima. Ufff |
|
|
|
 |
|
|
Czesio
Czesław

|
Wysłany: Sob Maj 16, 2009 3:34 pm
|
|
|
| BlackMamba napisał/a: | Niestety muszę Cię rozczarować Jersey to nie Ibiza. I nie ma tutaj fajnych klubów, a mniemam, że o nie pytasz. Jestem tutaj 5 lat i nie słyszałam o świetnej imprezie. Nie ma też koncertów, nie zaprasza się znanych gwiazd muzyki. Szkoda, bo kiedyś Jersey była atrakcyjna turystycznie, a teraz jakby zamiera, mało się promuje. Nawet hotelowy wystrój jakby zatrzymał czas.
Poza stałymi corocznymi festiwalami kwiatów i pokazami lotniczymi nic się tu ogólnie nie dzieje. Aha są jeszcze festiwale jedzenia. Czasem zawita jakieś wesołe miasteczko. Co rok to samo i wszystko do przewidzenia.
Ta wyspa jest jak "Rejs" Barei - a jeszcze jak zacznie padać deszcz......
Można sobie jeszcze pojeżdzić autem dookoła wyspy, niektórzy uwielbiają takie rozrywki. Ale ile razy można jeżdzić wkoło tej samej ławki?
Najlepsze są chyba wieczory w gronie dobrych znajomych i kino. |
Piszesz , że się nie zaprasza znanych muzyków . ale nieprawda to, a James Morrison, Status Quo to niby nie sławni ?! P . |
|
|
|
 |
BlackMamba

Pomogła: 4 razy Dołączyła: 19 Mar 2007 Posty: 140 Skąd: Wrocław
|
Wysłany: Pon Maj 18, 2009 1:20 pm
|
|
|
no faktycznie, zwracam honor, do tej pory były same podróby
aha, dwa lata temu była Dani Minogue, jak na brytyjską wysepkę, to powinni się bardziej postarać, zaprosić Madonne, Ricky Martina, hahaha, Lenny Kravitz gra w Krakowie za darmo, a na Jersey nic... |
| Ostatnio zmieniony przez BlackMamba Pon Maj 18, 2009 1:29 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• źaluzje warszawa • upominki reklamowe • telebimy sprzedaź • leczenie stoźka rogówki • szkolenia firmy |