|
blueline |
| Autor |
Wiadomość |
blueline1
|
Wysłany: Sro Cze 08, 2011 2:54 pm blueline
|
|
|
polska jersey polska przewoz osob i przesylek dwie trasy 1.warszawa lodz poznan 2.mielec krakow katowice wroclaw
|
_________________ blueline patuszynski artur 0048 795 699 699
0048 795 688 688
uk.00447700335372 |
|
|
|
 |
|
|
arkadlid
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 7:49 am
|
|
|
| Witam, mam pytanie czy wasza firma Blueline jest zajestrowana i ubezpieczona? jesli tak to wazne jest gdzie jest zarejestrowana w polsce czy na Jersey? dziekuje za odpowiedz |
|
|
|
 |
blueline.
|
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 4:10 pm
|
|
|
| Nie nasz firma nie jest ubezpieczona. chcesz byc ubezpioczony ubezpiecz sie sam. pozdrawiamy Artur |
|
|
|
 |
|
|
JoannaMajka
|
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 4:11 pm
|
|
|
ABSOLUTNIE NIE POLECAM!!! W piątek o 3 rano miał być wyjazd na Jersey z Warszawy - nie pojawili się! Czekaliśmy na nich ponad 4 godziny! W dodatku mają wyłączony telefon i nie ma możliwości skontaktowania się z nimi!
NIEPOWAŻNA FIRMA!!!!!!!!!!
Jak można tak postępować z klientami????
Jestem oburzona!!!!
[ Dodano: Pią Lip 22, 2011 4:12 pm ]
O! świetnie, że się pan pojawił! tylko szkoda że na forum a nie w umówionym miejscu w Warszawie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy Panu nie zależy na jakości firmy i zadowoleniu klientów!? |
_________________ Joanna |
|
|
|
 |
blueline.
|
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 4:13 pm
|
|
|
Przesadzasz Joanno, porostu zapilismy:-) kazdemu sie moze zdazyc ale bedziemy jechac za tydzien wiec w czym problem. Pordrawiam Artur |
|
|
|
 |
JoannaMajka
|
Wysłany: Pią Lip 22, 2011 4:18 pm
|
|
|
Słucham???????????????????????????
Człowieku?!!! Oszalałeś?! Ile Ty masz lat???
7 osób czekało na autokar, a Ty spokojnie piszesz że zapiłeś i luz?????????????
To wszystko co masz do powiedzenia?????????? |
|
|
|
 |
|
|
arkadlid
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 4:23 pm
|
|
|
| to swiadczy o odpowiedzialnosci tej firmy, Apel do wszystkich NIE KORZYSTAJMY Z TEGO PRZEWOZNIKA. Oni nawet nie sa firma wrazie jakiegos nieszczescia beda problemy zeby kogos winic i szukac sprawiedliwosci. |
|
|
|
 |
coOLOser
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 8:02 pm
|
|
|
Hmmm tak się przyglądając całej tej sytuacji to jedna rzecz mnie zastanawia, nikt z nikim się nie może spotkać i każdy na każdego czeka po kilka godzin a tu jak znalazł Pani JoannaMajka i blueline. spotkali się na forum w tym samym czasie i piszą ze sobą post za postem baa... nawet dołączyli tego samego dnia "22 lipca 2011". Nie wiem czy sobie żarty ktoś robi czy może to taki rodzaj angielskiego humoru. |
|
|
|
 |
arkadlid
|
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 10:54 pm
|
|
|
| coOLOser napisał/a: | Hmmm tak się przyglądając całej tej sytuacji to jedna rzecz mnie zastanawia, nikt z nikim się nie może spotkać i każdy na każdego czeka po kilka godzin a tu jak znalazł Pani JoannaMajka i blueline. spotkali się na forum w tym samym czasie i piszą ze sobą post za postem baa... nawet dołączyli tego samego dnia "22 lipca 2011". Nie wiem czy sobie żarty ktoś robi czy może to taki rodzaj angielskiego humoru. |
Jarek przesadziles no chyba ze to nie ty??
a tak powaznie to jak kogos glowa boli to szuka lekarstwa wiec oczywiste ze sie pani Joanna alogowale i ten ktos jeszcze, moze ten drugi z innych powodow. Fakt jest faktem Pan Atur Patuszynski lekcewazy ludzi jest nie powazny. |
|
|
|
 |
|
|
JoannaMajka
|
Wysłany: Pią Sie 12, 2011 6:28 pm
|
|
|
Witam,
CoOLOser
taki właśnie wyszedł zbieg okoliczności, że "spotkałam" blueline w tym samym czasie.
Też się bardzo zdziwiłam, bo telefony milczały, bus na umówione spotkanie nie dojechał, a ja chcąc ostrzec innych przed tym przewoźnikiem, weszłam na to forum, a tu taki traf.
Nie jest to żart!!!
Jestem oburzona zachowaniem tego przewoźnika i całą tą sytuacją!!!!
Bardzo proszę mojego posta potraktować poważnie i jeszcze raz przestrzegam przed tą firmą.
Zresztą widzę, że pojawiają się nowe wpisy ostrzegające przed mini.
P.S. Na wyspę dostałam się ale za pośrednictwem innej firmy - ESKA - polecam. Wszystko odbyło się tak jak powinno.
Joanna |
|
|
|
 |
|
|