|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
:) |
| Autor |
Wiadomość |
aniolek25
|
Wysłany: Nie Kwi 05, 2009 3:55 pm :)
|
|
|
| w przyszlym tygodniu przyjezdzam na wyspe szukam kogos kto pokazalby mi to bajeczne miejsce i pozwolil choc troszke poczuc jak w domu |
|
|
|
 |
|
|
benek1981

Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Mar 2007 Posty: 112 Skąd: Mielec
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 12:54 am Re: :)
|
|
|
| aniolek25 napisał/a: | | w przyszlym tygodniu przyjezdzam na wyspe szukam kogos kto pokazalby mi to bajeczne miejsce i pozwolil choc troszke poczuc jak w domu |
heja , jak w domu powiadasz ?! hhmmm mysle, ze bedzie to troche trudne bo wyspa na pewno nie przypomina mi naszej ojczystej ziemii pod zadnym wzgledem.
bede mial w nastepnym tygodniu troche wolnego czasu wiec jezeli tylko bedziesz wolna
daj znac na miejscu. pa |
_________________ .... Bog mi dal dwa kola bo wszystkie skrzydla byly juz zajete |
|
|
|
 |
Filemon
|
Wysłany: Pon Kwi 06, 2009 9:14 pm
|
|
|
| Az mnie korci zeby skomentowac...:( |
|
|
|
 |
|
|
benek1981

|
Wysłany: Wto Kwi 07, 2009 8:59 pm
|
|
|
Kasia, no to komentuj ......... przeciez po to jest to forum !!!
Jezeli Cie to tak bardzo boli to napisz tu prosze zeby wszyscy to przeczytali i napisali swoje zdanie co o tym mysla. Ja napisze swoje zdanie. Nie sadzisz, ze to troche dziecinne tak sie obrazac i odnosic duma ?!
Zreszta kazdy kroczy wlasna sciezka i do niego nalezy wybor. Glowa do gory i juz sie tak nie dasaj
Pzdr |
_________________ .... Bog mi dal dwa kola bo wszystkie skrzydla byly juz zajete |
|
|
|
 |
Filemon
|
Wysłany: Sro Kwi 08, 2009 7:02 pm
|
|
|
| ------ |
| Ostatnio zmieniony przez Filemon Pią Kwi 10, 2009 1:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
sasi

|
Wysłany: Czw Kwi 09, 2009 3:34 pm
|
|
|
Hej, ludzie jak macie jakiś problem ze sobą to załatwcie to w cztery oczy ,a nie tak na forum. Albo dajcie sobie buzi i żyjcie w zgodzie . |
|
|
|
 |
|
|
benek1981

|
Wysłany: Wto Kwi 28, 2009 9:04 pm
|
|
|
okay ....
 |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• wypadki w pracy • grawer laserowy • werbetechnik • drzwi przeciwpoźarowe • wisła pensjonaty | |
|