|
Forum Polonii
Polish Community Forum
|
Choose language:
|
- BLUELINE - KOMFORTOWO TANIO BEZPIECZNIE |
| Autor |
Wiadomość |
czester-79
|
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 9:29 am
|
|
|
Ja polecam firmę KORMORAN, BLU LINE to złodzieje i często u nich cos ginie z paczek, a nawet same paczki i zero odpowiedzialnosci za to zlewają wszystkich nie polecam... |
|
|
|
 |
|
|
xx65
|
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 2:21 pm
|
|
|
Popieram poprzednika. To złodzieje dziady i wieśniaki sami nie wiedzą ile brać za paczki za za malutką paczkę biorą w h.. kasy. W dodatku podrzucają ludziom piwo i papierosy. Nie pozostaje nic tylko złapać dziadów i zaje... w łeb!!!! |
|
|
|
 |
Marcin1992
|
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 4:55 pm polecam
|
|
|
ja i moi źnajomi korźystamy ź usług firmy M&J od dłuźsźego cźasu. beźproblemowo moźna domówić kaźdą sprawę. oto link do strony kontaktowej tego prźewoźnika.
http://www.jersey-polska.pl/
polecam, bo jesteśmy źadowoleni i nie było nigdy problemowych sytuacji, jechało i dźiecko i starsi, źero problemów |
_________________ Marcin |
|
|
|
 |
|
|
arkadlid
|
Wysłany: Nie Lip 24, 2011 6:30 pm
|
|
|
w ta sobote miala do mnie przyjechac corka ale jak wiadomo z wczesniejszych postow nie przyjechala. dowiedzialem sie ze Pan Artur nie ma Licencji na przewozenie osob na jersey, Firma Bluline nie jest nigdzie zarejestrowana, wiec i nie placy podatkow za kozysci jakie osiagnal wozac ludzi do tej pory na jersey, ja sam zdosilem ta sprawe do urzedu skarbowego w polsce i polecam to innym poszkodowanym. trzeba cos zrobic aby zlodzieje i cwaniacy przestali wyludzac nasze pieniadze.
PATUSZYŃSKI ARTUR
Regon 180262111
NIP 8672032476
PODKARPACKIE
Powiat TARNOBRZESKI
Gmina BARANÓW SANDOMIERSKI-OBSZAR WIEJSKI
Ulica, miasto SKOPANIE 15 lok.45
Poczta, pełne 39-451 SKOPANIE
to sa jego dane jakie udalo mi sie uzyskac zgodnie z prawem oczywiscie.
[ Dodano: Nie Lip 24, 2011 6:31 pm ]
| Marcin1992 napisał/a: | ja i moi źnajomi korźystamy ź usług firmy M&J od dłuźsźego cźasu. beźproblemowo moźna domówić kaźdą sprawę. oto link do strony kontaktowej tego prźewoźnika.
http://www.jersey-polska.pl/
polecam, bo jesteśmy źadowoleni i nie było nigdy problemowych sytuacji, jechało i dźiecko i starsi, źero problemów |
co do tej firmy to to jest nietety Pana Artura Brat!! tez prosze byc ostrozny wymagac Licencji i pelnego ubezpieczenia. pozdrawiam
[ Dodano: Pon Lip 25, 2011 4:20 pm ]
| bry napisał/a: | | witam czy podczas droki kierowcy busów pala papierosy???? | ja na poczatku czerwca jechalem na wyspe przewoznikiem Blueline, Kierowcy palili, przeklinali puszczali film dla pasarzerow ale jednoczesnie badzo glosno muzyke z radia. oczywiscie zwrocilem uwage na palenie, zaprzestali palic ale za to byli bardzo nie mili dla mnie. a Pan Artur to klamca |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Szkolenia bhp Wrocław |
Szkolenia PPOŻ |
Audiobooki |
wyspa Jersey | Logo dla firmy
• USŁUGI KSIĘGOWE LUBLIN • okulary ray ban • dobre okna • domy drewniane • znaki drogowe | |
|