Forum Polonii Strona Główna Forum Polonii
Polish Community Forum

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat
Choose language:

Poprzedni temat «» Następny temat
- BLUELINE - KOMFORTOWO TANIO BEZPIECZNIE
Autor Wiadomość
czester-79

Wysłany: Nie Lip 24, 2011 9:29 am   

Ja polecam firmę KORMORAN, BLU LINE to złodzieje i często u nich cos ginie z paczek, :shooting: a nawet same paczki i zero odpowiedzialnosci za to zlewają wszystkich nie polecam... :shooting: :shooting: :shooting:

xx65 

Wysłany: Nie Lip 24, 2011 2:21 pm   

Popieram poprzednika. To złodzieje dziady i wieśniaki sami nie wiedzą ile brać za paczki za za malutką paczkę biorą w h.. kasy. W dodatku podrzucają ludziom piwo i papierosy. Nie pozostaje nic tylko złapać dziadów i zaje... w łeb!!!! :[ :[ :[ :threaten: :threaten: :war3orc: :war3orc:

Marcin1992 

Wysłany: Nie Lip 24, 2011 4:55 pm   polecam

ja i moi źnajomi korźystamy ź usług firmy M&J od dłuźsźego cźasu. beźproblemowo moźna domówić kaźdą sprawę. oto link do strony kontaktowej tego prźewoźnika.
http://www.jersey-polska.pl/
polecam, bo jesteśmy źadowoleni i nie było nigdy problemowych sytuacji, jechało i dźiecko i starsi, źero problemów

arkadlid

Wysłany: Nie Lip 24, 2011 6:30 pm   

w ta sobote miala do mnie przyjechac corka ale jak wiadomo z wczesniejszych postow nie przyjechala. dowiedzialem sie ze Pan Artur nie ma Licencji na przewozenie osob na jersey, Firma Bluline nie jest nigdzie zarejestrowana, wiec i nie placy podatkow za kozysci jakie osiagnal wozac ludzi do tej pory na jersey, ja sam zdosilem ta sprawe do urzedu skarbowego w polsce i polecam to innym poszkodowanym. trzeba cos zrobic aby zlodzieje i cwaniacy przestali wyludzac nasze pieniadze.
PATUSZYŃSKI ARTUR
Regon 180262111
NIP 8672032476
PODKARPACKIE
Powiat TARNOBRZESKI
Gmina BARANÓW SANDOMIERSKI-OBSZAR WIEJSKI
Ulica, miasto SKOPANIE 15 lok.45
Poczta, pełne 39-451 SKOPANIE
to sa jego dane jakie udalo mi sie uzyskac zgodnie z prawem oczywiscie.

[ Dodano: Nie Lip 24, 2011 6:31 pm ]
Marcin1992 napisał/a:
ja i moi źnajomi korźystamy ź usług firmy M&J od dłuźsźego cźasu. beźproblemowo moźna domówić kaźdą sprawę. oto link do strony kontaktowej tego prźewoźnika.
http://www.jersey-polska.pl/
polecam, bo jesteśmy źadowoleni i nie było nigdy problemowych sytuacji, jechało i dźiecko i starsi, źero problemów

co do tej firmy to to jest nietety Pana Artura Brat!! tez prosze byc ostrozny wymagac Licencji i pelnego ubezpieczenia. pozdrawiam

[ Dodano: Pon Lip 25, 2011 4:20 pm ]
bry napisał/a:
witam czy podczas droki kierowcy busów pala papierosy????
ja na poczatku czerwca jechalem na wyspe przewoznikiem Blueline, Kierowcy palili, przeklinali puszczali film dla pasarzerow ale jednoczesnie badzo glosno muzyke z radia. oczywiscie zwrocilem uwage na palenie, zaprzestali palic ale za to byli bardzo nie mili dla mnie. a Pan Artur to klamca

Odpowiedz do tematu